Logo

Rešenja

Kreirajte Automatske i Jednostavne HSE Treninge

  • Optimizujte procese učenja i sertifikacije za vaš tim
  • Pratite status obuka bez administrativnih zadataka
  • Osigurajte da svi članovi tima imaju važeće HSE sertifikate
star

HSE i Usklađenost

Recite zbogom praćenju stotina zaposlenih i njihovih obaveznih datuma obuke – u tabelama. Pojednostavite proces i upravljajte obukama sa Administratorskog panela. Kreirajte, dodeljujte, automatizujte i pratite trening i sertifikaciju zaposlenih. Postavite jednom, uskladjujte po potrebi i dodelite obuke pozicijama ili pojedincima. Funkcionalnost automatskog obnavljanja obuka i sertifikacija oslobodiće Vam vreme za druge važne poslove.

WAY2LRN je tu za Vas.

Image
shape

Funkcionalnosti

Upravljajte sigurnošću uz naprednu analitiku

Upravljanje bezbednošću na radnom mestu je jednostavno sa našim analitičkim panelom koji prikazuje statistike po obukama i korisnicima. Dodelite nivoe nadzora za timove ili cele sektore i budite sigurni da su svi upoznati sa bezbednosnim propisima za svoje uloge.

Funkcionalnosti

Jednostavan izvoz izveštaja

Kreirajte prilagođene izveštaje odabirom stavki iz filtera i odgovorite na specifične zahteve menadžmenta. Izvezite jednim klikom. To je to, završili ste.

Image
shape
Image
shape

Funkcionalnosti

Automatski podsetnici za obnovu treninga

Održavajte usklađenost svog tima sa našim automatskim imejl podsetnicima za obavezne obuke. Podesite jednom i osigurajte pravovremena ažuriranja, smanjujući rizik od gubitka sertifikata.

Iskustva korisnika

Bez Propusta

Usklađenost sa HSE propisima je prioritet u našoj industriji. Ova platforma je bila sjajna investicija. Automatski podsetnici za obnovu obuke su optimizovali naš proces usklađenosti, i uštedeli nam vreme i praktično otklonili propuste. Lako se koristi, a prilagođavanje izveštaja nam je uštedelo puno vremena i omogućilo jednostavno praćenje napretka i vođenje evidencije. Preporučujem ovo rešenje svakom HR stručnjaku koji želi da pojednostavi HSE obuke.“

student

Mark J.

Inženjer zaštite na radu

Use Cases

Latest on HSE i Usklađenost