Logo

Rešenja

Kreirajte obuku za maksimalne rezultate

  • Prilagodite programe obuke ciljevima i potrebama vaše organizacije
  • Iskoristite podatke da unapredite veštine
  • Omogućite efikasno mentorstvo bilo kad i bilo gde
star

Trening

Obuka zaposlenih podrazumeva predviđanje tržišnih promena i kreiranje treninga koji pripremaju timove za poslovne izazove. WAY2LRN platforma je kreirana da bude komandni centar odakle upravljate treningom svih zaposlenih. Podignite sve Vaše treninge na platformu i dodeljujte ih pozicijama ili individualcima po potrebi. Kreirajte nove obuke, uz korićenje slika, slajdova, video materijala i interaktivnih slajdova, testirajte napredak i pratite rezultate u realnom vremenu.

Image
shape

Funkcionalnosti

Pregledan korisnički panel

Korisnički panel je kreiran da omogući pregled svih tekućih obuka, dodeljenih, započetih i onih koji uskoro ističu. Svi sertifikati su na jednom mestu i mogu se izvesti za potrebe korisnika. Uz peronalizovano i detaljno korisničko uputstvo korisnik samostalno upravlja svojom obukom i napretkom.

Funkcionalnosti

Profesionalni razvoj krojen po meri

Lako usklađivanje kvaliteta obuke na svim nivoima i lokacijama olakšava posao HR timovima jer svi zaposleni na jednakim pozicijama imaju pristup istim treninzima.

Image
shape
Image
shape

Funkcionalnosti

Upravljajte organizacionom strukturom

Ova funkcionalnost vam omogućava da kreirate vašu organizacionu strukturu unutar platforme, dodajete, menjate i brišete pozicije, a time i upravljate svim obukama i napretkom svih pojedinaca u vašoj organizaciji.

Iskustva Korisnika

Menadžeri učenja i razvoja kažu

„Korišćenje WAY2LRN platforme za obuku zaposlenih u našoj firmi značajno je unapredilo naš proces učenja. Treninzi po meri pozicija i u skladu sa individualnim profesionalnim afinitetima omogućile su našim zaposlenima da razvijaju relevantne veštine tempom koji im najviše odgovara. Videli smo povećanu angažovanost i bolji učinak u celokupnom timu.“

student

Janet S.

LD Manager

Use Cases

Latest on Trening